Візит ректора до Університету Північ (м. Вараждин, Хорватія)

Візит ректора до Університету Північ (м. Вараждин, Хорватія)

З 8.10.2021 р. відбувся візит ректор академії проф. Коврова Анатолія Володимировича до Університету Північ (м. Вараждин, Хорватія) у рамках проекту Європейського союзу Erasmus+ KA1.

 

До порядку денного робочого візиту увійшла зустріч з Проректор Університетського центру Вараждин Даміром Вусичем, завідуючим кафедрою цивільної інженерії Желько Косом та доцентом кафедри цивільної інженерії Олексієм Аніскіним.

На зустрічі було розглянуто перспективи розвитку співробітництва, підготовки та подачі спільного проекту академічної мобільності Erasmus+ International Credit Mobility (ICM+) та розробки проекту магістерських програм Erasmus Mundus Joint Master.  Було досягнуто домовленостей щодо проведення спільних наукових, освітніх та культурних заходів. Розглянуто хід реалізації дорожньої карти видання навчально-методичних матеріалів, а також тематика можливих науково-дослідних робіт.

 

Варто зазначити, що за роки співпраці з Університетом Північ виконано значну роботу. Це і підготовка висококваліфікованих спеціалістів, підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу, організація та проведення науково-освітніх заходів, участь у програмі Erasmus+, як студентів, так і професорсько-викладацького складу.