IХ міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми інженерної механіки»

Шановні колеги!
 
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IХ міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми інженерної механіки», яка буде проходити 17-20 травня 2022 року в Одеській державній академії будівництва та архітектури.
 
Передбачається проведення пленарних та секційних доповідей за напрямками:
 
1. Фундаментальні дослідження в механіці.
2. Комп'ютерна механіка.
3. Будівельні й машинобудівні конструкції.
4. Біомеханіка й біоінженерія.
5. Конструкційні матеріали.
 
Прийняті матеріали будуть опубліковані у збірнику тез доповідей конференції. Вартість публікації тез - 60 грн. за кожну сторінку формату А5. При бажанні учасники можуть представити статтю для публікації в збірниках: «Вісник Одеської державної академії будівництва та архітектури» (http://visnyk-odaba.org.ua/), «Механіка та математичні методи» (http://mmm-journal.com.ua/index.html), «Праці Одеського політехнічного університету» (http://pratsi.opu.ua/). Збірники включені до переліку фахових видань МОН України та наукометричних баз даних Index Copernicus, Google Scholar та інші. Правила оформлення тез та статей наведені на сайті конференції (https://sites.google.com/ogasa.org.ua/apem/) і сайті кафедри будівельної механіки ОДАБА (https://stroymeh.ogasa.org.ua/).
 
У зв'язку з тим, що компанією IOPscience забезпечується індексація матеріалів конференцій лише у Web of Science, Оргкомітетом конференції APEM-2022 укладено контракт із AIP (https://aip.scitation.org), що забезпечує індексацію матеріалів у Scopus.
 
Для участі в конференції необхідно до 30 квітня 2022 р. оформити й вислати в Оргкомітет: заявку на участь, тези доповідей (до 4 сторінок), статтю.
 
Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.
 
 
Запрошення на конференцію (ukr)
Приглашение на конференцию (rus)
Conference invitation (eng)