Новини Новини

Новини

Міжнародна конференція «Актуальні проблеми енерго-ресурсозбереження та екології»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі V Міжнародної науково-технічної конференції «Актуальні проблеми енерго-ресурсозбереження та екології», проведення якої передбачено 13-14 грудня 2023 р.

Новини

З метою участі в академічній мобільності, у рамках міжнародного проєкту Erasmus+ було відряджено к.т.н., доцента кафедри Опору м

З  11.05.2023 р. по 21.05.2023 р., з метою участі в академічній мобільності, у рамках міжнародного проєкту Erasmus+ до Університету Рієки, Факультету Цивільної інженерії (м. Рієка, Хорватія) було відряджено к.т.н., доцента кафедри Опору матеріалів Петраш Світлану Вікторівну.

Новини

Програма конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Нові матеріали і технології в будівництві та збірка праць"

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі XXXІIІ Всеукраїнської конференції «Нові матеріали і технології у будівництві», яка відбудеться 1-2 червня 2023 р. 

Новини

Міжнародна конференція «Сучасні проблеми та перспективні напрямки інноваційного розвитку міста»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі III міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми та перспективні напрямки інноваційного розвитку міста», яка буде проходити 2-3 листопада 2023 р