Pangram – 2020-2021

В Одеській державній академії будівництва та архітектури з 22.02.2021 по 15.03.2021 проходив І тур V міжнародного студентського конкурсу зі шрифту і каліграфії "Pangram – 2020-2021" за темою
Alma Mater. Свобода у творчості — творчість у навчанні!”.

 

Міжнародний студентський професійний творчий конкурс зі шрифту і каліграфії «Pangram», який проводиться на базі Харківської державної академії дизайну і мистецтв, має велике значення для розвитку шрифтової культури України в цілому та присвячений популяризації культурних традицій народів різних країн, просуванню сучасної каліграфії й шрифтового дизайну серед молоді, дає можливість фахового росту студентів, розкриттю їх творчих здібностей.

 

 Кожен учасник конкурсу мав можливість розповісти про свій творчий осередок та долучитися до формування освітньої бази, яка дає старт і формує майбутнє. Спадкоємність... Це завжди про завтра. Це завжди про дух творчості в стінах Альма матер та про наших учителів, яких ми продовжуємо через творчість і власний внесок в історію. Студентам було запропоновано кілька номінацій: Каліграфія, Летеринг, Арт-алфавіт.

 

У конкурсі прийняли участь студенти І курсу Архітектурно-художнього институту. Було подано більше 120 робіт, з яких комісією відібрано для участі у ІІ турі 8, авторів яких нагороджено грамотами.

 

Бажаємо успіхів студентам АХІ ОДАБА у ІІ турі та чекаємо на результати конкурсу!!!