Міжнародна науково-технічна конференція «Структуроутворення та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій»

Шановні колеги! У зв'язку з віроломним нападом РФ на Україну та запровадженням військового стану на території нашої країни конференція переноситься. Про нові терміни  проведення конференції буде повідомлено пізніше.

Шановні колеги!
 
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Структуроутворення та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій», яка буде проходити 14-15 квітня 2022 року на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури.
 
Метою конференції є вдосконалення та розвиток міжнародного співробітництва вчених і виробників при вирішенні проблем проектування будівельних матеріалів та конструкцій.
 
Напрямки роботи конференції:
 
1. Механіка і фізика руйнування бетону і залізобетону;
2. Синергетичний підхід при аналізі структури та властивостей композиційних матеріалів і конструкцій;
3. Структуроутворення композиційних будівельних матеріалів та конструкцій;
4. Аналіз роботи матеріалів в будівельних конструкціях;
5. Робота матеріалів конструкцій при різних впливах;
6. Моделювання та оптимізація композиційних будівельних матеріалів та конструкцій.
 
Планується видання збірника тез конференції. Рекомендовані оргкомітетом доповіді, додатково оформлені за відповідними вимогами, можуть бути подані до видання, що входить до переліку фахових видань України. Також за рекомендацією оргкомітету учасники зможуть подати оформлені належним чином англомовні статті (матеріали конференції) до публікації у окремому номері наукового журналу, що індексується в Scopus та має ISSN
 
Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.
 
Запрошення на конференцію.