Дякуємо усім нашим міжнародним партнерам за підтримку та допомогу в такий важкий час

Дякуємо усім нашим міжнародним партнерам за підтримку та допомогу в такий важкий час для нашої країни, для усіх нас. Завдяки активній участі університетів-партнерів ми реалізуємо великий спектр міжнародних можливостей для студентів та викладачів Одеської державної академії будівництва та архітектури:

 

  1. Академічна мобільність студентів та професорсько-викладацького складу Інженерно-будівельного інституту у рамках програми ЄС Erasmus+ у Політехнічному університеті м. Валенсія (Іспанія). Початок мобільності: квітень 2022 р..
  2. Достроковий початок навчання студентів Архітектурно-художнього інституту за магістерською програмою у Вищий національній архітектурній школі у м. Марсель (Франція). Початок навчання: березень 2022 р..
  3. Підписання угоди про співпрацю з Академією образотворчого мистецтва у м. Гданськ (Польща) та направлення на семестрове навчання студентки Архітектурно-художнього інституту. Початок мобільності: квітень 2022 р..
  4. Академічна мобільність студента Архітектурно-художнього інституту у рамках програми ЄС Erasmus+ у Бранденбурзькому технологічному університеті Котбус-Зенфтенберг (Німеччина). Початок мобільності: квітень 2022 р.
  5. Подача грантової заявки по програмі DAAD від Технологічного інституту Карлсруе KIT (Німеччина) щодо можливості здійснення навчання студентів та проведення досліджень аспіранта Архітектурно-художнього інституту.
  6. Підготовка угоду ЄС Erasmus+ з Краківською політехнікою імені Тадеуша Костюшка (Польща) щодо можливості здійснення академічної мобільності студентів та викладачів.
 
 
Відділ міжнародних зв’язків ОДАБА