9 квітня відбулась відкрита онлайн лекція з залученням нашого колеги PhD Matej Babić

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ
 
9 квітня о 10 годині відбулась відкрита он-лайн лекція з залученням нашого колеги PhD Matej Babić з Факультету Інформаційних Технології, Novo Mesto, Slovenia, який зробив доповідь-презентацію на тему “Statistical pattern recognition for a 3D visibility network and a new hybrid system of machine learning”. Лекція була проведена з використанням он-лайн платформи Google Meet у рамках лекційного заняття групи А-329 з англомовною програмою навчання, викладач к.т.н., доц. Чернєва О.С.
Залучення іноземних фахівців – це завжди захоплююче та цікаво. До лекції долучився професорсько-викладацький колектив академії, члени Ради молодих Вчених, голова Відділу міжнародних зав’язків ОДАБА, аспіранти та студенти. Учасники дізнались про застосування методу фрактальної геометрії, графічної теорії аналізу (network theory), моделювання даних шляхом побудови багаторівневої регресії, побудови нейронної сітки, та застосування нового методу гібридної системи автоматизованого аналізу в металургії.

 

Наприкінці презентації доповідач Matej Babić запросив усіх охочих до участі у ІІ Міжнародній конференції “New Research and Development in Technical and Natural Science”, яка відбудеться 22-24 вересня 2021року у місті Radenci, Slovenia.