Отримай додаткові 20 балів до ЗНО при вступі до ОДАБА!

Зображення Отримай додаткові 20 балів до ЗНО при вступі до ОДАБА! 2018

Відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України, Правил прийому до Одеської державної академії будівництва та архітектури в 2018 році та Положення про Всеукраїнські олімпіади вищого навчального закладу для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти, учасникам Олімпіад, які набрали не менше 90% балів у другому турі, нараховуються від 1 до 20 додаткових балів до одного з предметів сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання при розрахунку конкурсного балу для вступу до академії на навчання за наступними спеціальностями:

133 Галузеве машинобудування;

192 Будівництво та цивільна інженерія;

193 Геодезія та землеустрій;

194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології.

Олімпіада проводиться з української мови та літератури, математики, іноземної мови, історії України, географії та фізики у два тури (дистанційний та очний).

Перший тур з кожної дисципліни проводиться з 19 березня по 01 квітня 2018 року двома способами:

учасники Олімпіади ознайомлюються із завданнями, розміщеними на сайті академії , розв’язують їх та надсилають реєстраційну анкету та бланк відповідей на електронну адресу: olimpiada2018@ogasa.org.ua
учасник у зручний для нього час на порталі додаткових освітніх послуг академії https://kursyogasa.moodlecloud.com/login/index.php  повинен зареєструватися та виконати конкурсне завдання в режимі он-лайн.

Учасники Олімпіади, які набрали не менше 75% балів на першому етапі, будуть запрошені на другий (очний) тур, який пройде 20-21 квітня на базі академії (м. Одеса, вул. Дідріхсона, 4).

Результати першого туру олімпіад буде опубліковано на сайті Академії.

Про всі етапи участі в олімпіадах – реєстрацію, надсилання розв’язків, отримання запрошення на участь у другому турі можливо дізнатися за телефонами:

(048) 723-04-98, (048) 723-29-55.