Відбувся семінар «Міжнародний досвід забезпечення енергоефективності через впровадження менеджменту відповідає міжнародним станд

Зображення Відбувся семінар «Міжнародний досвід забезпечення енергоефективності через впровадження менеджменту відповідає міжнародним станд 2014
В Одеській державній академії будівництва та архітектури за участю Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України та Міжнародного технічного товариства «Бюро Верітас» відбувся семінар «Міжнародний досвід забезпечення енергоефективності через впровадження менеджменту відповідає міжнародним стандартам».
В роботі семінару взяли участь і виступили д.т.н., професор Заслужений діяч науки і техніки України, ректор академії Дорофєєв В.С., д.т.н., професор Заслужений діяч науки і техніки України, проректор академії Барабаш І. В., начальник управління Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України в Одеській області Крихітка І.П.
Присутні на семінарі керівники і фахівці підприємств і організацій міського господарства, будівельних фірм та викладачі академії з інтересом провели дискусію з проблемних питань енергетичного менеджменту висвітлених у змістовному доповіді керівника департаменту екології, провідного аудитора систем енергетичного менеджменту Бюро Верітас д.б.н. Соколова И.Г.