13 березня в 14:30 відбудеться відкриття «НАШОЇ ВИСТАВКИ»

Зображення 13 березня в 14:30 відбудеться відкриття «НАШОЇ ВИСТАВКИ» 2015
13 березня в 14:30 відбудеться відкриття «НАШОЇ ВИСТАВКИ»

Молодих співробітників кафедри Образотворчого мистецтва Архітектурно-художнього інституту Одеської державної академії будівництва та архітектури.

На виставці представлено більше півсотні робіт: живопис, графіка, скульптура. Часовий діапазон створення творів великий: від студентських робіт, які побували свого часу на обходах, до творчих, які пройшли всеукраїнські виставки.
За плечима Білій Діани, Грачик Юлії, Зайченко Станіслава, Ізрайляна Артура, Чепульський Марії і Яцкевич Андрія вищу спеціальну освіту. Це і Київська Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури, і Південно-український Національний педагогічний університет ім. К. Д. Ушинського і Одеська державна академія будівництва і архітектури.

Деякі художники вже є членами Національної спілки художників та молодіжного об'єднання при НСХУ, активно беруть участь в творчих пленерах, симпозіумах, обласних, всеукраїнських та міжнародних виставках.

 

Експозиція не має суворої концепції. Мальовничі, графічні та скульптурні роботи показують НАШИХ авторів з різних сторін. Всі вони переслідують різні цілі і завдання у виконанні творів: пейзажів, портретів, натюрмортів, композицій, скульптурних образів.

"НАША ВИСТАВКА" близька і студенту і викладачу і професіоналу і обивателю, і проходить в НАШІЙ академії, якій цього року виповнюється ювілейна дата - 85 років.

Запрошуємо всіх відвідати відкриття за адресою:
ОДАБА, вул. Дідріхсона 4, корпус кафедри Образотворчого мистецтва, 2 поверх.