Привітання з ювілеєм Шинкевич Олени Святославівни

Зображення Привітання з ювілеєм Шинкевич Олени Святославівни 2014
Славний ювілей Шинкевич Олени Святославівни!

   
 
  21 листопада 2014 року у доктора технічних наук, професора Шинкевич Е.С. ювілейна дата з нагоди дня народження. Від щирого серця вітаємо Вас, бажаємо довгих років життя, здоров'я, благополуччя і успіху в науковій і викладацькій роботі.

Олена Святославівна Шинкевич - професор з великої літери, все життя якої пов'язана з Одеським інженерно-будівельним інститутом. Його випускниця, з 1976 року - аспірант, потім доцент, професор і, нарешті, з 2010 року - завідувач кафедри процесів і апаратів в технології будівельних матеріалів ОДАБА. Такі щаблі цього довгого і трудомісткого шляху, які привели цього великого вченого до успіху і поваги.

 Її талант блискучого оратора завжди викликає у студентів почуття непідробної зацікавленості і захоплення. На високому теоретичному і методичному рівні читає вона лекції, які користуються успіхом у слухачів, блискуче проводить практичні заняття.

 Відомий вчений, автор понад 300 наукових праць, в тому числі навчального посібника з грифом МОНУ. Під її редакцією видано понад 50 методичних вказівок. У бібліографічній базі даних наукової періодики в числі її наукових публікацій відібрані 8 наукових статей. Під її керівництвом підготовлено і захищено 4 кандидатські дисертації, в даний час є керівником 4 аспірантів і здобувачів.