Результати участі у програмі академічної мобільності Mevlana Exchange Program

Результати участі у програмі академічної мобільності Mevlana Exchange Program між університетом Aydin Adnan Menderes University  та Одеською державною академією будівництва та архітектури.

З 30.09 по 13.10 відбувалась участь викладачів кафедри залізобетонних конструкцій та транспортних споруд к.т.н., доц. Чернєвої О.С. та ас. Гриньової І.І. у програмі академічної мобільності в університеті міста Айдин, Туреччина. В рамках програми нашими викладачами були передбачені лекційні заняття загальною кількістю 6 кредитів для кожного викладача, семінарські та консультаційні заняття. 

Лекції проводились для студентів інженерного факультету та колективу викладачів. У рамках лекцій наші співробітники ознайомили слухачів з архітектурними та культурними пам’ятками України та Одеси, навели приклади сучасної реконструкції та реставрації в місті Одеса з залученням новітніх матеріалів та технологій, презентували основні особливості навчального процесу в Одеській державній академії будівництва та архітектури, та описали основні наукові розробки, дослідження, новітні методики розрахунку, над якими на даний момент працює колектив кафедри залізобетонних конструкцій та транспортних споруд. В свою чергу колеги з інженерного факультету університету міста Айдин поділились у ході консультаційних та семінарських занять своїми розробками як в науковій галузі так і в навчальному процесі, провели екскурсії по навчальним корпусам, лабораторіям та студентським корпусам. В ході співбесід з працівниками відділу міжнародних відносин були обговорені питання майбутньої можливої співпраці між університетом міста Айдин та ОДАБА, як в рамках студентської та викладацької академічної мобільності за програмою Mevlana, так і в рамках програми Erasmus+. 

В свою чергу викладачі Чернєва О.С. та Гриньова І.І. висловлюють подяку керівнику міжнародного відділу Пандас А.В. за своєчасне інформування, підготовку документів та супутні поради.