Науковці академії представили свої проекти на конкурсі «Кращий інноваційний проект».

Зображення Науковці академії представили свої проекти на конкурсі «Кращий інноваційний проект». 2019
У жовтні-листопаді 2019 року Одеською міською радою проводився щорічний конкурс «Кращий інноваційний проект».
 
Розглядалися інноваційні проекти за номінаціями «Краща інноваційна ідея» та «Краща соціальна інновація».
 
В конкурсі активну участь приймали науковці Одеської державної академії будівництва та архітектури. Два з  семі поданих на конкурс проектів здобули призові місця.
 
Перше місце у номінації «Краща соціальна інновація» було присуджено проекту «Тривимірне моделювання економіко-планувального простору м. Одеса», розробленому Колосюком Анатолієм Анатолійовичем, Стадніковим Володимиром Васильовичем та Стадніковою Наталією Володимирівною. 
 
Трете місце у номінації «Краща інноваційна ідея» посів проект «Комплексне облаштування території морського вокзалу та вулиці Приморській», розроблений Снядовським Юрієм Олександровичем. 
 
Дипломами за участь у конкурсі «Кращий інноваційний проект» буди нагороджені такі проекти науковців Одеської державної академії будівництва та архітектури:
 
  • «Можливості підвищення енергоефективності припливно-витяжних установок з рекуперацією тепла, які обслуговують приміщення навчальних закладів» (автори Ісаєв Володимир Федорович, Панов Віктор Генріхович і Грідасов Андрій Юрійович);
  • «Вирішення проблем міського будівництва та господарства за рахунок застосування ніздрюватих бетонів» (автори Мартинов Володимир Іванович і Вєтох Олександр Михайлович);
  • «Ефективні стіни в сучасному будинку» (автори Менейлюк Олександр Іванович і Черепащук Лариса Анатоліївна);
  • «Шнекова технологія влаштування горизонтального протифільтраційного екрана під спорудою»  (автори Менейлюк Олександр Іванович і Кирилюк Станіслав Володимирович);
  • «Реновації територій в Одесі. Одеська фабрика морозива «Полярна зірка»» (автори Крижантовська Оксана Анатоліївна та Блищик Іван Анатолійович).
 
Директор департаменту економічного розвитку Одеської міської ради, заступник голови конкурсної комісії Сергій Тетюхін нагородив переможців і учасників конкурсу подарунками та дипломами відповідно до місць, які вони посіли:
 
І місце – ноутбук та диплом переможця конкурсу;
 
ІІ місце – електронна книга та диплом учасника конкурсу;
 
ІІІ місце – смарт-годинник та диплом учасника конкурсу;
 
учасник – рower bank та диплом учасника конкурсу.
 
Вітаємо переможців і учасників конкурсу «Кращий інноваційний проект».