У ОДАБА відбувся суботник

Зображення У ОДАБА відбувся суботник 2012
Суботник.

Проїжджаючи по дивно чистим і доглянутим вуличках Західної Європи, ми захоплюємося і заздримо, абсолютно не припускаючи, що жителі чистих і затишних кварталів із задоволенням самі займаються створенням «вуличного затишку».

Так прийнято. І нікого при цьому не треба в «добровільно-примусовому» порядку залучати до цієї благородної справи. Студенти знаменитої Сорбонни, не гребують своїми власними руками висаджувати куртини маргариток, на мізерних, крихітних майданчиках, що оточують їх велику ALMA MATER.

Ось і наші студенти факультету «Економіки та управління в будівництві» прийшли в суботу 10 листопада, допомогти у благоустрої території академії: Меденцев Юрій (М-348); Ангелів Віталій, Еждін Дмитро, Лепський Сергій, Нахаба Ольга (ЗТК-208); Бурлаченко Вадим, Висоцький Геннадій, Глазунов Володимир, Канів Денис, Михайлюк Денис, Миколаїв Ярослав, Садовський Олександр, Уршаловіч Владислав, Фурман Віктор, Чабан Дмитро (ЗТК-209); Бондарчук Олександр, Громов Михайло, Дубчак Дмитро, Ігнатов Данило, Кобилянський Сергій, Михайленко Павло, Сенюшкіна Владислав, толокно Віктор (ЗТК-110); Болдирєв Богдан, Демченко Владислав, Недайборщ Максим, Шлапаченко Родіон (ЗТК-111); Носуля Сергій (ЕП-156); Михайлов Іван (М-150).

Під керівництвом Віталія Володимировича Наконечного, молоді люди, скопали навколо дерев і кущів, прибрали сміття з газонів. До них приєдналися студенти Інженерно-будівельного інституту: Фадєєв Валентин (ПГС-323т), Кибалка Дмитро (ПГС-131), Матвієнко Андрій (ПГС-133); Будівельно-технологічного інституту: Закордонская Маша і Кагадій Яна (ПСК-354), Галат Олександр і Гергієв Станіслав (ПСК-357); Архітектурно-художнього інституту: Маша Брагіна (А-553), Царелунг Георгій (А-363). Разом хлопці з ентузіазмом висадили більше сотні кущів Японської спіреї.

А решта? Решта не прийшли. Їм це не потрібно. Навіщо? Їх можна тільки пожаліти. Бо все починається c Любові. З любові до батьків, Батьківщину і тому навчальному закладу, в якому ти виріс і відбувся, в якому твої вчителі, в будь-якому сенсі цього слова.