Новини

Новини

Шановні абітурієнти! ОДАБА розпочинає цикл екскурсій

Шановні абітурієнти, Одеська державна академія будівництва та архітектури розпочинає цикл екскурсій. У вас є унікальна можливість познайомитись з Інститутом гідротехнічного будівництва та цивільної інженерії на індивідуальній екскурсії 26.03.2021 о 15:00.

Новини

Оголошення про відкриту зустріч. Посилання на зустріч.

Одеська державна академія будівництва та архітектури запрошує усіх бажаючих на відкриту онлайн зустріч з експертною групою під час проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми: «Економіка будівельного підприємства» із використанням технічних засобів відеозв’язку.

Новини

Конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Нові матеріали і технології у будівництві»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі XXXІ-ї Всеукраїнської конференції «Нові матеріали і технології у будівництві», проведення якої передбачено 2-3 червня 2021 р.

Новини

Науково-практична Інтернет-конференція «Розвиток маркетингової діяльності в умовах економічної глобалізації»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі ХІI Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток маркетингової діяльності в умовах економічної глобалізації»

Новини

Науково-технічна конференція «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», проведення якої передбачено 10-12 червня 2021 р. в ОДАБА

Новини

Конкурс на участь у проекті з академічної мобільності

Відкрито конкурс для викладачів Академії на участь у проекті з академічної мобільності Erasmus+, KA1 – Learning Mobility of Individuals (Training) між Університетом Рієка University of Rijeka (м. Рієка, Хорватія) та Одеською державною академією будівництва та архітектури.  

Новини

Науково-практична конференція «Гідротехнічне і транспортне будівництво»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво», проведення якої передбачено 03-04 червня 2021 р. в ОДАБА

Новини

Інтернет-конференція «Сучасні тенденції економічного розвитку регіонів: теоретичні та прикладні аспекти»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасні тенденції економічного розвитку регіонів: теоретичні та прикладні аспекти», яка буде проходити дистанційно базі ОДАБА 21 квітня 2021 р.