З 13 по 17 грудня викладачі кафедри соціальних наук Політехніки у м. Пожега здійснили академічну мобільність

Зображення З 13 по 17 грудня викладачі кафедри соціальних наук Політехніки у м. Пожега здійснили академічну мобільність 2021
З 13 по 17 грудня 2021 р. викладачі кафедри соціальних наук Політехніки у м. Пожега (Хорватія) Крістіан Джокіч та Боян Радишич здійснили академічну мобільність на базі Інституту бізнесу та інформаційних технологій Одеською державною академією будівництва та архітектури за проектом ЄС Erasmus+КА1.

 

Колеги з Політехніки представили воркшопи для професорсько-викладацького складу та студентів академії за наступними темам: «The Internet of Things in construction sector», «Economic functions solved by using Maxima software».

Співпраця між Одеською державною академією будівництва та архітектури та Політехнікою у м. Пожега здійснюється з 2018 року за проектом Erasmus+КА1. Щороку викладачі академії беруть участь у Erasmus+ International Week, що традиційно організує Політехніка.

Перспективи подальшої співпраці відображені вже узгодженій Erasmus+ Міжінституційній угоді на 2021-2027 рр., щодо мобільності студентів та викладачів.
 
Варто відмітити, що у 2021 році Політехніка у м. Пожега виступила співорганізатором IV Міжнародної науково-практичної Інтернет конференції "Сучасні тенденції економічного розвитку регіонів: теоретичні та прикладні аспекти". Зараз ведеться спільна робота по підготовці наступної конференції, що пройде 12-13 травня 2022 р. (V Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Сучасні тенденції економічного розвитку регіонів: теоретичні та прикладні аспекти").