ОДАБА виступила партнером Вроцлавської щорічної конференції з питань охорони здоров"я та способу життя.

Вже традиційно, шостий рік поспіль, Одеська державна академія будівництва та архітектури виступає партнером Вроцлавської щорічної конференції з питань охорони здоров'я та способу життя. Організатор конференції: Вроцлавський університет, Факультет права, адміністрування та економіки (м. Вроцлав, Польща). 
 
В цьому році конференція проходила 23-24 травня за темою: "Економічні, соціальні та медичні виклики в старіючому суспільстві" та включала десять ключових сесій, охоплюючи економічні, демографічні, соціальні питання, технологічні інновації та інше.
 
Wroclaw Annual Conference on Health and Lifestyle (WAICHL-2024). Economic, social and health challenges in an ageing society
https://wichl.uni.wroc.pl/index.php/en/
 
На пленарному засіданні, з вітальним словом виступив проректор з наукової роботи д.т.н., проф. Кровяков Сергій Олексійович, в роботі конференції прийняли участь викладачі академії.
 
Викладачі академії також входять до складу редакційної ради наукового журналу Ekonomia – Wroclaw Economic Review (м. Вроцлав, Польща), в якому публікуються матеріали за результатами роботи конференції.