Форум економічного відродження та розвитку «Odesa Economic Revival Forum»

Форум економічного відродження та розвитку
«Odesa Economic Revival Forum»
 
В Одесі 12-13 вересня пройшов форум економічного відродження та розвитку «Odesa Economic Revival Forum». Програма форуму включала інтерв'ю та панельні дискусії з національними та муніципальними лідерами, ключовими зацікавленими сторонами та відомими експертами.

 

Ініціаторами Форуму стали мер Одеси Геннадій Труханов та засновник фінансово-промислової групи «ТАС» Сергій Тігіпко.

Робота форуму була націлена на пошук шляхів вирішення питань у глобальному, національному та локальному контекстах.

Окрема увага була приділена питанням збереження культурної спадщини та розвитку сектору туризму та гостинності. За даним напрямом проведені панельні дискусії: 
  • Одеса – найбільший об’єкт всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Відновлення та збереження пам’яток на тлі військової агресії з боку рф.
  • Ефективне управління об’єктом всесвітньої культурної спадщини. Необхідність змін законодавчої та нормативної бази.
  • Сучасні технології в управлінні містами. Баланс між збереженням спадщини та розвитком території і залученням інвестицій.
  • Людські ресурси. Освіта та професійна підготовка кадрів в сфері збереження архітектурної культурної спадщини, урбаністики, менеджменту та маркетингу територій. 

Активну участь у Форумі прийняла Одеська державна академія будівництва та архітектури в особі ректора академії, професора Коврова Анатолія Володимировича.

Форум став фундаментом до переосмислення економічної парадигми за умов ескалації військової агресії. Представлені результати аналізу перспектив в епоху великих викликів є фундаментом нарощування та розширення міжнародного економічного партнерства.
Сподіваємося, що форум є першим кроком у створенні динамічної платформи, орієнтованої на консолідацію бізнесу, міжнародних корпорацій, провідних експертів, політичних лідерів та органів державної та місцевої влади для впровадження економічних ініціатив та оптимальних стратегій, спрямованих на стабілізацію економіки на Півдні України, у контексті поточних геополітичних та економічних проблем.
 
 
 
 
* За даними сайту https://www.odesarevival.forum/