Новини

Пройшов семінар «Сучасний стан будівельної галузі України. Проблеми і рішення »

З 10 по 12 травня у Харкові, на базі Харківської національної академії міського господарства відбувся семінар «Сучасний стан будівельної галузі України. Проблеми і рішення ». В роботі семінару взяли провідні вчені з різних напрямків всіх регіонів країни.

Новини

В Одеській будівельній академії з"явилася нова лабораторія.

Взаємовигідна співпраця академії з фірмою «Герц» .14 травня 2012 року відбулося урочисте подія в житті ОДАБА, а саме інституту Інженерно-екологічних систем - відкриття навчальної лабораторії «Енергоефективних систем забезпечення мікроклімату будівель».

Новини

8 квітня в ОДАБА відбулася 50 ювілейна шкільна олімпіада з креслення серед школярів.

 Традиційно у проведенні олімпіади взяли участь ректор академії д.т.н професор, заслужений діяч науки і техніки України Дорофєєв В.С., перший проректор д.т.н. професор Клименко Є.В., проректор з науково педагогічної роботи Ковров А.В., а також викладачі кафедри нарисної геометрії під керівництвом її завідуючого д.т.н. Джугуряна Т.Г.

Новини

3-4 квітня 2012 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективні технології в міському будівництві та го

В роботі конференції взяли участь співробітники кафедр міського будівництва і господарства будівельних ВНЗ України, а також провідні фахівці-практики в галузі енергозбереження в міському будівництві та господарстві. Відкрив конференцію директор будівельно-технологічного інституту професор Барабаш І.В.