Новини міжнародної діяльності

Зображення Новини міжнародної діяльності 2018
З 3 травня по 18 травня відбулася мобільність асистента кафедри дизайну архітектурного середовища Аеліти Акопової в рамках академічної програми «Mevlana» в Університеті Акденіз (м. Анталія, Туреччина).


Метою програми «Mevlana» є обмін студентами і викладачами між Турецьким університетами і університетами інших країн. Студенти можуть навчатися за кордоном протягом одного (мінімум) або двох (максимум) семестрів. Викладачі можуть читати лекції від двох тижнів (мінімум) до трьох місяців (максимум).
 

Під час мобільності був прочитаний курс лекцій по дисципліні «Архітектурна графіка». Дана тематика дуже зацікавила студентів і викладачів, так як в Університеті Акденіз завдання не виконуються в ручній техніці, як у нашій академії. Представлені роботи студентів ОДАБА вразили іноземних колег своєї детальністю і акуратністю.


Так як не всі студенти Університету Акденіз знають та розуміють англійську мову на достатньому рівні, був наданий перекладач на турецьку мову.


Під час мобільності пройшла зустріч з доцентом архітектурного факультету Kemal Reha Kavas і деканом факультету образотворчого мистецтва Prof. Dr. Mustafa Denktaş були обговорені перспективи подальшої співпраці в рамках програми.


Наша академія в рамках програми «Mevlana» також співпрацює з Університетом Памуккале (м.Денізлі). Нагадуємо, що за даною програмою двоє студентів пройшли навчання в університеті Памуккале.

 

Відділ міжнародних зв’язків