29.04.15 в ОДАБА пройшла Спартакіада Беззаконня

Зображення 29.04.15 в ОДАБА пройшла Спартакіада Беззаконня 2015
«Спартакіада ​​Беззаконня»

29.04.15 в ОДАБА пройшла перша у своєму роді «Спартакіада ​​Беззаконня», організована студентами ІСІ та Профкомом студентів ОДАБА. Існує величезна кількість спортивних заходів, з класичних видів спорту, які вимагають спеціальну спортивну підготовку. Спартакіада ​​свавілля включала нестандартні види спорту, смішні змагання, які мають на увазі участь всіх бажаючих, без спеціальної фізичної і спортивної підготовки.

Чому «Спартакіада ​​Беззаконня» ?? Все просто: метання комп'ютерною мишкою, баскетбол на оборот, будівельний крикет і багато-багато іншого. Ці види спорту не звичайні, але кожен по-своєму захоплював учасників. Дійсно, якщо за призові місця давали майстер класи в «Майстерня карамелі», солодощі, флешки, комп'ютерні мишки і, звичайно, подарункові купони на відвідування клубу «Штаб», де можна безкоштовно пограти в Лазертаг цілою командою.

Родзинкою заходу стали гонки на тарантасах, машинах, сконструйовані самими студентами. Кожна машина була індивідуальна і зі своєю історією. Самим феєричним виїздом можна вважати тарантас, створений і представлений командою викладачів ІСІ.
Для всіх це був великий сюрприз. Адже викладачі не просто сконструювали колісницю, а й тематично представили, показавши молодим учасникам високий рівень підготовки і оригінальний підхід до справи. Костюк Анатолій Іванович, декан ІСІ та Дмитрова Ніна Вікторівна, заступник декана ІСІ представляли транспортний засіб своєї команди.

Протягом всієї спартакіади запровадився рахунок, де команди з різних видів спорту, займали певні місця. У підсумку в загальному заліку факультети зайняли наступні місця:

ІСІ - 1 місце;
Екус - 2 місце,
Ахи - 3 місце.

Ми вітаємо команди-переможців і бажаємо успіхів у спортивній діяльності. Так само велике спасибі студентам ІСІ за організацію подібного заходу. Ця свіжа ідея і традиція, яку варто підтримувати і розвивати в нашій академії!
 

Докладний фото звіт: http://vk.com/album-6117066_214708901

Текст: Роман Одіноков
Фото: Єлизавета Рижакова