Привітання з ювілеєм директора бібліотеки Мовчан С. П.

Зображення Привітання з ювілеєм директора бібліотеки Мовчан С. П. 2014
У самому прекрасному мысяцы року - травні святкує свій день народження директор бібліотеки - Світлана Петрівна Мовчан, а в цьому році свій славний ювілей, з чим ми її і вітаємо від щирого серця.

Будучи ще студенткою технологічного вузу вечірнього відділення, Світлана Петрівна прийшла працювати в нашу академію простим бібліотекарем. Молода, симпатична вона влилася в колектив, завоювала довіру і авторитет. І вже через чотири місяці її призначають зав. Сектором, потім головним бібліотекарем, потім зав. Відділом книгосховища. Працюючи на різних ділянках бібліотеки, вона досконало вивчила і досконало знає бібліотечну справу. З 2002 року Світлана Петрівна є директором бібліотеки. У 2010 році здобула другу освіту, закінчила юридичну академію і має диплом юриста.

Народилася Світлана Петрівна на Сумщині, в сім'ї військовослужбовця, так би мовити «капітанська дочка», батько був капітаном збройних сил, кубанський козак дуже любив і балував свою улюблену дочку. Школу закінчила з відзнакою, активна, брала участі в різних заходах, була старостою класу, комсоргом школи. Світлана Петрівна дуже комунікабельна, щедра, щира, гостинна, будинок її завжди повний друзів і приятелів. Дружба її перевірена роками, де були і радість, і щастя і печаль. Якось чоловік сказав «як ти дружиш, так ніхто інший дружити не може». Любить свій будинок і сад, які містить в ідеальному порядку. Дуже працьовита, хлібосольна, всім допоможе і справою і словом, всіх вислухає, завжди дасть правильну пораду. Світлана Петрівна віддана дочка, мати і чудова сестра. Беззавітно любить свою матір - Лідію Миколаївну, сина - Діму і сестру Любашу з якої дуже дружні. Нещодавно одружився син, і прийшла в будинок невістка, яку Світлана Петрівна прийняла як дочка. Син і невістка юристи за освітою і на даний момент працюють в нашій академії.

Постійно підтримує теплі стосунки зі старими колегами та дуже сумує, коли вони йдуть. Ще Світлана Петрівна любить швидку їзду на автомобілі і обожнює тварин, вдома у неї завжди живуть кілька улюбленців, про яких вона з захопленням розповідає. У важкі 90-ті роки разом з чоловіком займалася бджільництвом, у них була хороша пасіка, де доводилося багато і важко працює. Також в цей період життя Світлана Петрівна робила кулінарні вироби на замовлення, ночами поки домашні спали, пекла чудові тістечка і торти. У будинку у Світлани Петрівни росте багато чудових кімнатних рослин, за якими вона з любов'ю доглядає. Кажуть, що рослини відчувають енергетику людини, розпізнають хороших і поганих людей, так ось, у неї цвітуть навіть ті рослини, про які в спеціальній літературі написано, що вони не цвітуть в домашніх умовах.

Як керівник вона справедлива, демократична, толерантна, мудра її полюбляють і поважають співробітники і колеги. Ректорат і адміністрація академії, неодноразово оцінюючи професіоналізм і знання, нагороджували її почесними грамотами, а до 80-річчя академії, Світлана Петрівна була нагороджена Почесною грамотою Міністерства освіти України.

Дорога Світлана Петрівна, бажаємо Вам, щоб завжди в душі була весна, а по життю квітучий травень. Творчого натхнення в роботі, благополуччя, процвітання і поповнення в родині, миру, спокою, тепла і затишку у вашому домі, щоб Ви і ваші рідні та близькі були здорові і щасливі, бажані й улюблені. Щоб Вас завжди оточували тільки хороші і добрі люди.
Колектив бібліотеки