22 квітня 2014 р. відбудеться МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР "Моделювання та оптимізація композитів"

Зображення 22 квітня 2014 р. відбудеться МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР "Моделювання та оптимізація композитів" 2013
МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР
22-23.04.2014 Одеса
 
МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ КОМПОЗИТІВ
80-річчя Віталія Анатолійовича Вознесенського
 
 
Запрошуємо Вас взяти участь в міжнародному семінарі з моделювання і оптимізатора-зації композитів (МОК), присвяченому 80-річчю Віталія Анатолійовича Вознесенського.
 
Семінари МОК ¢ 35-47 проводилися щорічно з 1996 по 2008 рік в Одеському будинку вчених Одеської державних валют-кої академією будівництва і архітектури (ОДАБА) і Науковою радою з комп'ютерного матеріалознавства Міжнародної інженерної академії (МІА) під керівництвом його голови заслуженого діяча науки і техніки, дійсного члена МІА, д.т.н., професора В.А. Вознесенського (1934-2012). Могли змінюватися під-назва і головні теми, зберігалася виняткова атмосфера цих семінарів.
 
У 13 збірниках матеріалів МОК зібрано +1398 статей 2475 авторів з 29 країн.
 
Просимо поділитися думками і пам'яттю про Віталія Анатолійовича в статті про нього або через статтю, присвячену філософським, загальним або конкретних питань по анонси-руемой на семінарах МОК темам. Це, зокрема:
  • раціональний експеримент
  • елементи комп'ютерного матеріалознавства
  • експериментально-статистичні моделі в комп'ютерному матеріалознавстві
  • моделі матеріалознавства різного рівня і прогресивні технології
  • оптимізація матеріалів і конструкцій
  • забезпечення якості

Статті російською, українською або англійською мовами будуть опубліковані в збір-ніку МОК за авторським макету. Це 1-4 ПОВНИХ сторінок А4 з полями: верхнє - 22, нижнє - 25, бічні - 20 мм. Використовуйте Word, Times New Roman: заголовок - напів-жирний 14, прописними літерами, зліва; через інтервал автори - звичайний 13, зліва (в тому ж рядку в дужках місто і країна); через інтервал основний текст - звичайний 12-13, з інтервалом 1-1.5. Малюнки без місці біля напису або пов'язані з нею.
 
Стаття, в електронному вигляді, повинна надійти до Оргкомітету до 31 січня 2014 р
 
додатку вкажіть відомості про співавторів (імена та по батькові, наукові ступені і звання, адреси, телефони, e-mail, з ким контактувати).

співголови семінару
 
Дорофєєв В.С., заслужений діяч науки і техніки України, д.т.н., професор, ректор ОДАБА Гусєв Б.В., член-кореспондент Російської академії наук, президент МІА
 
Організаційний комітет:
д.т.н., професора І.В. Барабаш, В.Н. Вировий, С.В. Коваль, В.І. Кондращенко, Т.В. Ляшенко (frabul16@gmail.com), А.В. Мішутіна, І.В. Руссу, Е.С. Шинкевич
 
Секретарі: к.т.н., доценти Кровяков Сергій Олексійович (serg_kr_@mail.ru, +380679221890), Антонюк Н.Р. (Antonuk_nr@mail.ru), к.т.н. Гаврилюк В.П.
 
Адреса Оргкомітету: а.с. 76, Головпоштамт, Одеса 65001, UKRAINE. Гаврилюк В.П.
 
1-е інформаційне лист Call for Paper www.ogasa.org.ua