18 вересня відбудеться семінар «T-FLEX PLM 2012: Інновації, Технології, Рішення, Перспективи».

Зображення 18 вересня відбудеться семінар «T-FLEX PLM 2012: Інновації, Технології, Рішення, Перспективи». 2012
Шановні пані та панове!
ЗАТ "Топ Системи" (м.Москва) і ТОВ "НВО" Проміт "(м.Київ) спільно c
Одеською державною академією будівництва та архітектури
запрошують Вас і фахівців Вашого підприємства 18 вересня 2012 року
взяти участь в семінарі:
«T-FLEX PLM 2012: Інновації, Технології, Рішення, Перспективи».

 

Мета семінару: Ознайомлення керівників і фахівців промислових, наукових, проектних, навчальних організацій з сучасними технологіями комплексної автоматизації проектування і підготовки виробництва на основі російського програмного комплексу T-Flex CAD / CAM / CAE / CAPP / PDM / CRM
Семінар відбудеться за адресою: м Одеса, вул. Дідріхсона, 4, ОДАБА, актовий зал у головному корпусі.
Програма семінару:

 

9.30 - 10.00 Реєстрація учасників
10.00 - 10.15 Відкриття семінару. Вступне слово організаторів семінару
10.15 - 11.30 Можливості T-FLEX PLM 2012: інструмент для створення ефективної технології управління інформацією про виріб і супутніх процесах.
11:30 - 12:30 Нова версія PDM-системи T-FLEX DOCs 2012 як основа T-FLEX PLM 2012 для вирішення виробничих завдань комплексного управління інженерними даними підприємства.
12:30 - 13:00 Перерва, обід
13:00 - 14:00 Нова версія T-FLEX CAD 12: швидкодія, зручність, функціональність.
14:00 - 14.30 Розрахункові системи: T-FLEX Аналіз і Динаміка
14:30 - 15.00 Рішення програмного комплексу T-FLEX для технологічної підготовки виробництва (T-FLEX ЧПУ і Технологія)
15:00 - 15.30 Система оперативно-календарного планування виробництва T-FLEX ОКП: призначення і функції.
15.30 - 16.00 Система T-FLEX Меблі - інтегроване рішення для проектування меблів
16.00 - 16.30 Відповіді на питання, спілкування
Доповідачі - технічні експерти компаній «Топ Системи» і «Проміт», користувачі системи.
Для участі в семінарі необхідно до 14 вересня 2012 р зареєструватися в організаторів: (044) 599-1103, (094) 926-7228 (з 9:00 до 18:00 крім Сб та Нд) або надіслати заявку факсом: (044 ) 455-6609, або електронною поштою: info@promit.com.ua
У заявці необхідно вказати: ПІБ передбачуваного учасника (учасників), посада, контактний телефон, e-mail, назва організації. Ви також можете описати коло питань, що цікавлять, ваші пропозиції.

Участь у семінарі - безкоштовна!

Всі учасники семінару отримають рекламні та демонстраційні матеріали.

Проїзд на семінар: від залізничного вокзалу трамваєм № 28 або маршрутним таксі № 127 до зупинки «Торгова» (перетин вулиць Старопортофранківській і Торгової)

Довідка:

Компанія «Топ Системи» (м.Москва) - російський розробник і постачальник систем автоматизації проектування під маркою T-FLEX, пропонує нове повномасштабне рішення в галузі управління життєвим циклом виробів і організації діяльності підприємств.
Що лежить в основі PLM-комплексу набір програм T-FLEX CAD / CAM / CAE / CAPP / PDM / CRM дозволяє не тільки організувати роботу на всіх етапах життєвого циклу виробу, але і розширити стандартні кордону PLM можливостями по управлінню всіма супутніми процесами. Комплекс програм, що поставляється одним виробником - компанією «Топ Системи» - дозволяє організувати єдину середу конструкторського і технологічного документообігу, проектування і підготовки виробництва.
Користувач отримує широкі можливості по управлінню номенклатурою і структурами виробів, автоматизацію будь-яких бізнес-процесів підприємства та інструменти інтеграції з різними ERP-системами. В ході робіт забезпечується чітка взаємодія всіх учасників процесу.
На додаток до цього користувачам пропонується широкий набір додаткових можливостей (PLM +), які дозволять вирішувати задачі планування проектів та ресурсів, вести повноцінний канцелярський документообіг і управляти взаємовідносинами з клієнтами.

 

Нові компоненти комплексу надають своїм користувачам можливості по оперативно-календарного планування, а повна відкритість платформи T-FLEX забезпечує необмежені можливості по розширенню комплексу та створення власних інформаційних систем в рамках єдиного інформаційного простору підприємства.

 

Фахівці підприємств в Росії, країнах СНД і далекому зарубіжжі (Німеччини, Італії, Індії, Китаї, Кореї, Польщі, Туреччини, Японії) використовують системи автоматизації проектування T-FLEX CAD / CAM / CAE / CAPP / PDM в самих різних галузях промисловості: загальному машинобудуванні та приладобудуванні, в аерокосмічній, авіаційній, автомобільній, суднобудівній галузях і інших, а також в проектно-будівельних організаціях.
Системи автоматизації проектування T-FLEX CAD / CAM / CAE / CAPP / PDM застосовуються як в технічній підготовці основного виробництва, так і при створенні всього комплексу необхідного інструменту і оснастки, а також для організації єдиного інформаційного простору технічних підрозділів підприємства.

 

Більш детальну інформацію про програмний комплекс T-Flex можна почерпнути на Web-сервері: www.tflex.ru

Будемо раді зустрічі на семінарі!
З повагою,
Директор ТОВ "НВО" Проміт "