Вступна кампанія 2012 в ОДАБА

Зображення Вступна кампанія 2012 в ОДАБА 2012
Вступна кампанія 2012

в Одеській державній академії будівництва і архітектури

В Україні з 2 липня стартувала вступна кампанія 2012.Все ВНЗ почали інтенсивно приймати документи абітурієнтів. Одеська державна академія будівництва та архітектури не стала при цьому винятком. Абітурієнти, маючи затверджений правилами прийому пакет документів і, звичайно ж, бажання вчитися приходять до приймальної комісії ОДАБА, здійснити задумане. Набір в академію проходить за наступними напрямками: «Архітектура», «Образотворче мистецтво»,

«Машинобудування», «Будівництво», «Гідротехніка (водні ресурси)», «Геодезія, картографія та землеустрій», «Економіка підприємства», «Маркетинг», «Менеджмент».
На думку, відповідального секретаря приймальної комісії ОДАБА, к.т.н., доцентаТкаліча Анатолія Павловича: «Вступна кампанія 2012 в ОДАБА впевнено рухається! Варто особливо відзначити, що в цьому році, в порівнянні з минулим роком, збільшено прохідний бал з профільного предмету, а іменносо 124 до 140 балів. Більше всегоу абітурієнтів користуються популярністю такі напрямки як «Архітектура», «Машинобудування», «Геодезія, картографія та землеустрій», економічні спеціальності, ну і, звичайно ж, «Будівництво» .Мирекомендуем абітурієнтам вибирати кілька напрямків, що підвищить ймовірність надходження на бюджетну або контрактну форму навчання. Якщо не пройдуть, наприклад, на «Архітектуру», найімовірніше вийде з іншими напрямками! »

Ми поцікавилися, як проходить робота у представників інститутів і факультетів ОДАБА в приймальні комісії.

     Злотковская Тетяна Юріївна, технічний секретар напряму «Будівництво»: «В першу чергу, ми перевіряємо оригінали документів, порівнюємо з копіями, копії запевняємо. Потім абітурієнти пишуть заяви і розставляють пріоритети по нашим спеціальностями. Звичайно, хлопці, які залишають оригінал атестата, вже зробили свій правильний вибір. Особливих методів залучення майбутніх студентів у нас немає, ми розповідаємо про наших спеціальностях, чому варто вчитися саме у нас, і які можливості для них відкриваються ».

Як зазначив, технічний секретар напряму «Геодезія, картографія та землеустрій», старший преподавательНаконечний Віталій Володимирович: «До напрямами« Економіка підприємства »,« Маркетинг »,« Менеджмент »,« Геодезія, картографія та землеустрій »абітурієнти виявляють великий інтерес і подають документи. Звичайно, у нас є свої методи залучення хлопців, але секретами ми не ділимося. Дуже зручно, що в Україні створена загальнодержавна електронна база даних абітурієнтів ЄДЕБО, система інформаціонногообеспеченія «Конкурс» на сайтеvstup.info, що дуже корисно і зручно ».

Приймальної комісії допомагають студенти академії, які надають консультаційну допомогу абітурієнтам у виборі напрямку. Бо хто ж, як не колишні абітурієнти, а нині студенти нашої академії зможуть знайти спільну мову один з одним і розповісти про прекрасну студентського життя в ОДАБА.

Поспілкувавшись з абітурієнтами, які прийшли в ОДАБА, ми з'ясували, що багато цілеспрямовано приходять в нашу академію, заздалегідь вибравши напрямки, або самі або за порадою батьків, таким чином, плануючи продовжити сімейну дело.Кто-то вже закінчив спеціалізовані навчальні заклади за профілем «Будівництво »і далі має бажання поглиблювати знання в цьому напрямку і здобути вищу освіту. Акто-то мріє, щоб хобі стало улюбленою справою, наприклад малювання, і служило професійним супутником життя. Порадувало те, що майбутні студенти дуже задоволені злагодженої і організованою роботою приймальної комісії, гостинністю і привітністю ВНЗ, а також своїм бажанням вже приступати до навчання.

Бажаємо абітурієнтам удачі в надходженні і стати студентами ОДАБА. Адже наш ВНЗ - це незабутні студентські роки, море можливостей і відмінне майбутнє!

Автор: Пандас Анастасія