Новини

Новини

Програма міжнародної наукової конференції «Структуроутворення, міцність та руйнування композиційних будівельних матеріалів та ко

Публікуємо програму міжнародної наукової конференції «Структуроутворення, міцність та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій», яка буде проходити  23 – 24 квітня 2019 р. в ОДАБА.

Новини

Історичні фасади і розвиток міста: в будівельній академії обговорювали проблеми і перспективи Одеси

Друга міжнародна конференція «Сучасні проблеми та перспективні напрямки інноваційного розвитку міста» проходить в ці дні в стінах Одеської державної академії будівництва та архітектури.  

Новини

Звіт про проведення олімпіади

11–12 квітня 2019 року на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури відбувся ІІ етап Олімпіади для студентів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації з дисципліни «Інвестування».

Новини

Масова зарядка, яблучні шашки і мобільна амбулаторія: в будівельній академії відзначили День здоров"я

Ось уже півтора десятиліття на початку квітня Одеська державна академія будівництва та архітектури відзначає День здоров'я. «Думська» побувала на незвичайному святі.

Новини

Поздоровляємо випускників, що отримали дипломи про ДРУГУ ВИЩУ ОСВІТУ

В п'ятницю 5 квітня академія в урочистій обстановці поздоровляла своїх випускників, що отримали дипломи про ДРУГУ ВИЩУ ОСВІТУ. Було випущено 38 магістрів, що здобули кваліфікацію відповідно до спеціалізацій Промислове та цивільне будівництво, Теплогазопостачання і вентиляція, Водопостачання та водовідведення.

Новини

В Одеській будівельній академії студенти зі всієї України змагаються в умінні управляти багатомільйонними інвестиціями

В Одеській державній академії будівництва та архітектури стартував другий етап всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інвестування». У змаганні беруть участь 140 студентів з 33-х провідних українських вузів.