Новини

Новини

Участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Історія України» студента Інженерно-будівельного інституту

Щорічно викладачі кафедри українознавства системно підвищують рівень підготовки талановитих студентів через залучення їх до участі в наукових конференціях та олімпіадах.

Новини

23 березня пройшов день відкритих дверей

23 березня у нас пройшов день відкритих дверей.Наші абітурієнти мали можливість написати пробне ЗНО з математики та англійської мови. Так само ми підвели підсумки конкурсу «Знакомая- незнайома Одеса» і привітали наших учасників з перемогою.

Новини

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

21 березня в кінолекторії музею Одеської державної академії будівництва та архітектури відбулась науково-літературна конференція, присвячена Всесвітньому дню поезії.

15 березня відбувся день відкритих дверей для молодших спеціалістів

Абітурієнти мали можливість ознайомитися з правилами вступної кампанії для молодших спеціалістів, написати пробні вступні іспити та  побувати на екскурсії в архітектурно-художньому інституті і лабораторіях нашої академії

Новини

Студенти академії відсвяткували «Українську Масницю або Колодій»

7 березня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури в музеї етнографії України відсвяткували українське свято Колодій (Масниця), що припадає на останній тиждень перед Великим Постом з 4 по 10 березня.

Новини

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми та перспективні напрямки інноваційного розвитку міста»

Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі  Міжнародної  науково-практичної конференції «Сучасні проблеми  та перспективні напрямки інноваційного розвитку міста». Конференція відбудеться 11 - 12 квітня 2019 року в Архітектурно-художньому інституті Одеської державної академії будівництва та архітектури.

Новини

Міжнародна науково-технічна конференція «Гідротехнічне і транспортне будівництво»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво», проведення якої передбачено 30.05.2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.