Новини

Новини

Наукова студентська конференція «Микола Хвильовий ─ український поет, прозаїк, публіцист»

26 листопада 2018 р. на кафедрі українознавства було проведено наукову студентську конференцію, присвячену 125-річчю з дня народження українського письменника, поета, публіциста Миколи Хвильового (Фітільова).

Новини

Юні українські архітектори борються за поїздку до Мілана в рамках конкурсу «Архітектор 2019»

4 грудня в 25 архітектурно-будівельних вузах України пройшов перший етап освітнього проекту «Архітектор 2019». Його проводить благодійний фонд Бориса Колесникова для активної і творчої молоді, яка прагне до реалізації своїх проектів, розвитку вітчизняної галузі, формуванню нового покоління фахівців в країні.

Новини

Про проведення І етапу ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

На виконання Указу Президента України «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика і з метою піднесення престижу української мови в Одеській державній академії будівництва і архітектури на кафедрі українознавства було проведено І етап Міжнародного конкурсу з української мови Конкурс було проведено 9 листопада 2018 р.

Новини

Зустріч зі студентами «Революція Гідності: сторінка історії України»

21 листопада кафедра українознавства, музей та бібліотека Одеської державної академії будівництва та архітектури провели зустріч зі студентами, присвячену 5-й річниці Революції гідності.

Новини

Результати участі фахівців ОДАБА в конкурсі «Найкращий інноваційний проект»

В Одеській міській Раді 19 листопада 2018 року відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців конкурсу «Найкращий інноваційний проект». Конкурс проводився в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Одесі на 2016-2018 роки.