Новини

XXXII міжнародна наукова конференція з економічного та соціального розвитку.

21-22 червня в ОДАБА була проведена міжнародна наукова конференція з економічного та соціального розвитку, ЕSD конференція. Конференція проводилася спільно з Університетом Північ (Хорватія), Варшавським університетом (Польща) та Університетом Мухамеда 5 (Марокко).

Новини

IV Міжнародна науково-практична конференція «Економіка та управління: сучасний стан і перспективи розвитку» (дистанційна)

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка та управління: сучасний стан і перспективи розвитку», яка відбудеться 13–14 грудня 2018 року.

Новини

Планове червневе засідання Вченої ради

Кафедра Дизайну архітектурного середовища спільно з засновником селища «Зелений мис» і Комбінатом малоповерхового житлового будівництва «Камбіо» нагородили студентів, які брали участь в конкурсі проекту з благоустрою території академії.

Новини

Прийом 2018

Асоціація Одеських будівельників. Будівельно-технологічний інститут. Міське будівництво та господарство.

Новини

Запрошуюємо Вас взяти участь в роботі ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції «Будівництво в сейсмічних районах України»

Запрошуюємо Вас взяти участь в роботі ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції «Будівництво в сейсмічних районах України» проведення якої заплановано на 10-14 вересня 2018 р.

Новини

18 червня відбулось засідання Одеського територіального відділення Академії будівництва України

18 червня 2018 р з нагоди 25-ти річчя Академії будівництва України на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури відбулося урочисте засідання Одеського територіального відділення АБУ.

Новини

Премія Кабінету Міністрів за розроблення і впровадження інноваційних технологій

Постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 701 засновано Премію Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій та затверджено Положення про Премію.