Новини Новини

Новини

Програма і збірка матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у плануванні територій», 06-08 ж

Програма і збірка матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у плануванні територій», 06-08 жовтня 2022 р.

Новини

Лист МОНУ Про онлайн-навчання для педагогічних працівників закладів освіти

омпанія Google Україна проводитиме серію онлайн-навчань для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів освіти всіх рівнів у рамках програми «Цифрові інструменти Google для освіти»

Новини

З 12 по 16 вересня 2022 р. відбувся візит до Вроцлавського університету (Польща)

Директора Навчально-наукового інституту бізнесу та інформаційних технологій, к.е.н., доцента Петрищенко Наталії Анатоліївни та к.е.н., доцента кафедри економіки та підприємництва Пандас Анастасії Валеріївни.

Новини

Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Управління проектами: проектний підхід в сучасному менеджменті»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі XIІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Управління проектами: проектний підхід в сучасному менеджменті», проведення якої передбачено 20-21 жовтня 2022 р.

Новини

Співробітники академії отримали нагороду за особисту мужність

Ректор академії  Анатолій Володимирович Ковров на засіданні Вченої ради 31.08.2022 р. урочисто нагородив співробітники академії  за особисту мужність під час проведення аварійно-рятувальних робіт  на пошкодженому внаслідок ракетного обстрілу  будинку в селищі Сергіївка Одеської області.

Новини

Телефон для консультацій з метою надання кваліфікованої допомоги

З метою надання кваліфікованої допомоги студентам, викладачам і співробітникам академії, а також іншим категоріям населення з питань організації освітнього процесу та проведення контрольних заходів

Новини

Вітаємо студенток АХІ в перемозі у конкурсі на навчання у Німеччині

В перемозі у конкурсі на навчання у Бранденбурзькому технічному університеті Котбус (Німеччина) по програмі академічної мобільності за проектом Erasmus+ на протязі осіннього семестру 2022-2023 н.р..