Новини Новини

Новини

Програма та матеріали конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільно

Запрошуємо Вас прийняти участь у ІV всеукраїнської науково-практичної конференції  «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту».

Новини

Розклад лекцій з 05.05.2022р. по 11.05.2022р. для здобувачів вищої освіти

Розклад лекцій з 05.05.2022р. по 11.05.2022р. для здобувачів вищої освіти на тему: "Просвітницькі заходи з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайній ситуації"

Новини

Студенька ІБІ, Марія Хомко, щодо зарахування у Баскетбольну школу L’Alqueria Валенсії

Марія Хомко, студентка Інженерно-будівельного інституту ОДАБА, здає тести щодо фізичної підготовки для зарахування у Баскетбольну школу L’Alqueria [L'Alqueria del Basket] Валенсії.

Новини

Вебінар «Культурна спадщина і культурний обмін Dada-LAB і PLAY LAB для Одеси», 15.04.2022

Всіх бажаючих запрошуємо на вебінар «Культурна спадщина і культурний обмін Dada-LAB і PLAY LAB для Одеси», який буде проходити 15 квітня 2022 р. з 11.30 до 13.30.  Спікери – наші колеги з університету Павії, Італія.

Новини

Академічна мобільність викладачів у Політехнічний університет міста Валенсії (Іспанія).

З 04.04.2022 по 08.04.2022 рр. з метою участі в академічній мобільності у рамках міжнародного проекту Erasmus+ було відряджено наших викладачів у Політехнічний університет міста Валенсії (Іспанія).

Новини

Інформація для студентів закладів вищої освіти, в яких через російську агресію тимчасово неможливе здійснення освітнього процесу

Інформація для студентів закладів вищої освіти України, в яких через російську агресію тимчасово неможливе здійснення освітнього процесу. ОДАБА надає можливість долучитися в якості слухачів до навчальних занять з використанням інформаційно-комунікаційних технологій

Новини

Відкритий конкурс на проходження навчання за проектом академічної мобільності (Erasmus+ KA1)

У рамках співпраці за проектом Європейського союзу Erasmus+ KA1 між ОДАБА та Бранденбурзьким технологічним університетом Котбус-Зенфтенбург Brandenburg University of Technology Cottbus-Senftenberg (м. Котбус, Німеччина)