Новини Новини

Новини

Міжнародна науково-технічна конференція «Структуроутворення та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Структуроутворення та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій», яка буде проходити 14-15 квітня 2022 року .

Новини

Відкрито конкурс для викладачів академії на участь у проекті академічної мобільності Erasmus+

ідкрито конкурс для викладачів академії на участь у проекті академічної мобільності Erasmus+, KA1 – Learning Mobility of Individuals (Teaching) між Політехнікою у м. Пожега (м. Пожега, Хорватія)

Новини

Конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Фізичні основи сучасних технологій в будівельній індустрії»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі V Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Фізичні основи сучасних технологій в будівельній індустрії», проведення якої передбачено 7-8 квітня 2022 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

17 січня відбудеться відкрита онлайн зустріч з експертною групою

Запрошуємо усіх бажаючих на відкриту он-лайн зустріч з експертною групою під час проведення дистанційної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Транспортні технології на автомобільному транспорті»