Новини Новини

Новини

5 листопада 2020 р. була проведена студентська онлайн конференція «Італійський слід в архітектурі м. Одеси»

Кафедрою українознавства 5 листопада 2020 р. була проведена студентська онлайн конференція «Італійський слід в архітектурі м. Одеси», присвячена 90-річчю Одеської державної академії будівництва та архітектури.

Новини

Працює консультативний телефон із питань організації навчального процесу

Консультативна телефонна лінія з надання кваліфікованої допомоги студентам, викладачам і співробітникам академії, атакож іншим категоріям населення з питань організації освітнього процесу та проведенняконтрольних заходів.

Новини

Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі XI Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Управління проектами: проектний підхід в сучасному менеджменті», проведення якої передбачено 13-15 листопада 2020 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

21 жовтня в актовій залі відбудуться вибори ректора академії

21 жовтня 2020 року в актовій залі Одеської державної академії будівництва та архітектури, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Дідріхсона 4 (головний корпус), відбудуться вибори ректора академії.

Новини

Оголошення про відкриту зустріч. Посилання на зустріч

Одеська державна академія будівництва та архітектури запрошує усіх бажаючих на відкриту онлайн зустріч з експертною групою під час проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми:«Теплогазопостачання і вентиляція» із використанням технічних засобіввідеозв’язку

Новини

Центр доакадемічної освіти допомагає у підготовці до вступу у ЗВО

Центр доакадемічної освіти ОДАБА вже багато років допомагає у підготовці до вступу у ЗВО. Фахівці центру готують майбутніх абітурієнтів до ЗНО з 6 дисциплін і вступного творчого конкурсу (рисунок, архітектурна композиція та живопис).