Новини Новини

Новини

Вебінар «Акредитація: як підготуватися та уникнути помилок?» 10 грудня 2020 року

10 грудня 2020 року з 14:00 до 17:00 Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти на платформі Zoom проведе вебінар для гарантів освітніх програм та груп забезпечення якості освітніх програм. 

Новини

Тижнева серія міжнародних розмов на тему «Глобальні стратегії в галузі освіти: після COVID 19»

Department of Management Studies and Internal Quality Assurance Cell, Університету JAIN (Deemed-to-be University), м Керала (Індія) організовує тижневу серію міжнародних розмов на тему «Глобальні стратегії в галузі освіти: після COVID 19».

Новини

Студентська онлайн наукова конференція, присвячена 150-річчю від дня народження Адольфа Мінкуса

12 листопада 2020 р. в музеї Одеської державної академії будівництва та архітектури відбулася онлайн студентська наукова конференція, присвячена 150-річчю від дня народження Адольфа Мінкуса.

Новини

ІІ студентська наукова онлайн конференція до Дня української писемності та мови

12 листопада 2020 р. пройшла ІІ студентська наукова онлайн конференція «Українська писемність і мова: історія та сучасність» до Дня української писемності та мови. Організатором конференції виступила кафедра українознавства.

Новини

17-18 грудня 2020 р. відбудеться пленарне засідання конференції «Проблеми та перспективи розвитку будівельного комплексу м. Одес

17-18 грудня 2020 р. відбудеться пленарне засідання конференції «Проблеми та перспективи розвитку будівельного комплексу м. Одеси»