Новини Новини

Новини

В Одеській будівельній академії студенти зі всієї України змагаються в умінні управляти багатомільйонними інвестиціями

В Одеській державній академії будівництва та архітектури стартував другий етап всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інвестування». У змаганні беруть участь 140 студентів з 33-х провідних українських вузів.

Новини

Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективні технології для забезпечення безпеки життєдіяльності та довголіття людини»

Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективні технології для забезпечення безпеки життєдіяльності та довголіття людини», яка відбудеться 15-16 травня 2019 року.

Новини

Програма міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми та перспективні напрямки інноваційного розвитку міста», (1

Публікуємо програму міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми та перспективні напрямки інноваційного розвитку міста», яка буде проходити  11 – 12 квітня 2019 р. в ОДАБА.

Новини

Увага! Конкурс!

ОДЕСЬКА ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантних з 01.09.2019 року посад  науково-педагогічних працівників академії

Новини

Програма IІ всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Фізичні процеси в енергети

Публікуємо програму IІ всеукраїнської науково-практичної конференції  здобувачів вищої освіти і молодих вчених  «Фізичні процеси в енергетиці, екології та будівництві», яка буде проходити  11 – 12 квітня 2019 р. в ОДАБА.

Новини

Майбутні інженери і архітектори зустрілися з провідними фахівцями будівельного ринку Одеси

Студенти Одеської державної академії будівництва та архітектури зустрілися з провідними фахівцями будівельного ринку. Академію відвідали начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради Олександр Авдєєв і технічний директор СК «Гефест» Василіс Бумбурас.