Новини Новини

Новини

Міжнародна науково-технічна конференція «Гідротехнічне і транспортне будівництво»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво», проведення якої передбачено 30.05.2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

XI міжнародна науково-практична конференція «Розвиток маркетингової діяльності в умовах економічної глобалізації»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі XI міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток маркетингової діяльності в умовах економічної глобалізації», проведення якої передбачено 23 квітня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури (ОДАБА).

Новини

Найновітніші технології

Виробнича кафедра Одеської державної академії будівництва та архітектури починає свій навчальний семестр. В перший день на лекції та екскурсії завітало понад 100 студентів. Їм пропонують не тільки теоретичні знання, але й практичні заняття.

Новини

IІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Фізичні процеси в енергетиці, екології

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі IІ Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Фізичні процеси в енергетиці, екології та будівництві», проведення якої передбачено 11-12 квітня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

Міжнародна наукова конференція «Структуроутворення, міцність та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі міжнародної конференції «Структуроутворення, міцність та руйнування композиційних матеріалів та конструкцій», проведення якої передбачено 23-24 квітня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.