Новини Новини

Новини

Програма VI Міжнародної конференції «Актуальні проблеми інженерної механіки»

Запрошуємо Вас прийняти участь у VI Міжнародній конференції «Актуальні проблеми інженерної механіки», яка буде проходити в Одеській державній академії будівництва та архітектури з 20 по 24 травня 2019 року.

Новини

Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи», проведення якої передбачено 21-22 жовтня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

14-16 травня відбудеться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади  з навчальної дисципліни  «Опір матеріалів».

14-16 травня 2019 року  в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбудеться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади  з навчальної дисципліни  «Опір матеріалів».

Новини

Всеукраїнська наукова конференція «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в південному регіоні: сучасний стан та перспективи розв

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі IV Всеукраїнської наукової конференції «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в Південному регіоні: сучасний стан та перспективи розвитку», проведення якої передбачено 17-19 жовтня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

Як проходила міжнародна наукова конференція «Структуроутворення, міцність та руйнування композиційних будівельних матеріалів та

В Одеській державній академії будівництва та архітектури в конференц-залі кафедри ВБК на виробництві (ТОВ «ПСГ «Камбіо-інвест»») 23-24 квітня проводилася традиційна міжнародна наукова конференція «Структуроутворення, міцність і руйнування будівельних матеріалів і конструкцій».