Використання освітніх онлайн-платформ для університетів: Coursera

А у нас приємні новини для Вас!
Вчора ми брали участь у вебінарі за підтримки Міністерства освіти і науки України: «Використання освітніх онлайн-платформ для університетів: Coursera»

 

Coursera – це платна освітня платформа, яка співпрацює з провідними університетами та організаціями по всьому світу та пропонує онлайн курси з різних галузей наук.

 

Генеральний директор Coursera – однієї з провідних систем онлайн-освіти у світі – Джефф Маджіонкалда висловив підтримку Україні запропонувавши співпрацю з Міністерством освіти і науки України, щоб Coursera for Campus до березня 2023 року була доступна безкоштовно всім українським вищим навчальним закладам та їхнім студентам.

 

Університети та коледжі в Україні можуть зареєструватися, щоб надати всім зарахованим студентам доступ до більш ніж 6500 курсів з покроковими інструкціями від провідних університетів та галузевих партнерів Coursera.
 
Що для цього потрібно?

 

1. Мати особисту корпоративну пошту @odaba.edu.ua(@ogasa.org.ua)

 

2. Пройти на сайт [http://mooc4ua.online/])

 

3. Обрати з переліку ЗВО - Одеську державну академію будівництва та архітектури

 

4. Пройти реєстрацію (ввести ім'я, прізвище, адресу корпоративної пошти, придумати пароль)5. 5. На пошті пройти посилання для створення свого кабінету

 

6. Зайти до свого особистого кабінету
[https://www.coursera.org/programs/odies-ka-dierzhavna-akadiemiia-budivnitstva-ta-arkhitiekturi-learning-program?currentTab=CATALOG](https://www.coursera.org/programs/odies-ka-dierzhavna-akadiemiia-budivnitstva-ta-arkhitiekturi-learning-program?currentTab=CATALOG)

 

7. Обрати курс із програми для нашої академії, почати навчання
Навчатися можуть як співробітники академії, так і студенти. Курсів багато, здебільшого англомовні.
 
Запитуйте якщо щось незрозуміло.
Будемо розбиратися разом   #coursera     #бібліотекаодаба