ОДАБА перемогла в фіналі конкурсу Saint-Gobain Architecture Student Contest

Національний фінал конкурсу Saint-Gobain Architecture Student Contest 2024 завершено, і ми з гордістю повідомляємо, що переможцями стала команда з ОДАБА, а саме Паршиков Артем, Каміла Вонс-Вонсович та Анастасія Герасимчук. Куратор команди - викладачка Олександра Вахніченко.

 

Окрім грошової винагороди та пам'ятних подарунків команда отримала найголовніший приз - можливість представляти Україну на міжнародному фіналі у м. Гельсінкі (Фінляндія), що відбудеться 10-12 червня 2024 року.
 
Третє призове місце посіла, також, студентка з ОДАБА Вікторія Духіна під керівництвом викладача Михайла Сташенка. Окрім цього Вікторія отримала спеціальний приз - "Приз студентів", як проект, який набрав найбільшу кількість голосів серед команд учасниць конкурсу.
 
 
Обрати найкращий студентський проект запросили авторитетне журі, до складу якого увійшли представники Сен-Гобен Україна та провідні архітектори та урбаністи нашої країни: Дмитро Аранчій, Піт Шамілов, Наталія Каширіна та Сергій Філімонов.

4

Група Сен-Гобен робить все можливе для підтримки та розвитку молодих професіоналів. Сен-Гобен прагне підтримати талановиту молодь України, що особливо важливо у нинішній час. Попри війну, Сен-Гобен продовжує створювати середовище для розвитку молодого покоління, оскільки саме від архітектурної спільноти залежить вектор відбудови нашої країни.  
 
 
Переможці вже почали підготовку до виступу на міжнародному фіналі конкурсу. Ми щиро віримо, що наші конкурсанти привезуть призові місця з Гельсінкі.
 
 
 
Також восени цього року буде анонсовано конкурсне завдання ASC 2025. Тому запрошуємо всіх охочих взяти участь у конкурсі!
https://architecture-student-contest.saint-gobain.com/