ХХV міжнародна науково-методична конференція "Управління якістю підготовки фахівців"


Шановні учасники конференції
«Управління якістю підготовки фахівців»!

 

У зв'язку з карантином прийнято рішення про перенесення пленарного та секційних засідань ХХV міжнародної науково-методичної конференція "Управління якістю підготовки фахівців",  орієнтовно на травень 2020 року.
Про точні строки проведення конференції Вас буде повідомлено додатково.
Приносимо вибачення за незручність.
 
Бажаємо здоров'я!
 
З повагою, оргкомітет.

Запрошуємо взяти участь в ХХV міжнародній науково-методичній конференції "Управління якістю підготовки фахівців", 23-24 квітня 2020р.
 
Для участі у конференції необхідно до 15 березня 2019р. надіслати тези доповіді та анкету на електронну пошту mo@ogasa.org.ua: увигляді файлу, створеного в редакторі Microsoft Word формату «doc» або «docx». Ім'я файлу повинно складатися з номеру тематики тез доповіді та прізвища першого автора. Наприклад: 2Петренко.docx. Надані в Оргкомітет конференції тези доповідей повинні відповідати темі конференції, містити науково-методичні розробки з питань удосконалення підготовки фахівців у закладах вищої освіти і бути оформлені згідно вимог.
 
Тези не підлягають додатковому редагуванню, тому вони мають бути ретельно підготовлені. Відповідальність за висвітлений матеріал у тезах несуть автори доповідей.
 
Оргкомітет має право відхиляти тези доповідей, що не відповідають вказаним вимогам.
Запрошення