VII Міжнародна науково-технічна конференція «Гідротехнічне і транспортне будівництво»

30 травня 2019 р. проходило пленарне засідання VII Міжнародної науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво», організованої фахівцями Одеської державної академії будівництва та архітектури. Співорганізаторами конференції також були Академія будівництва України, Академія енергетики України, Технічний університет Молдови та Університет «Sjever» (Хорватія). Конференція проводилась в конференц-залі Одеського Морського вокзалу в інтеграції з 18-ї виставкою «Інтер-транспорт». 

Відкрив конференцію ректор академії проф. А.В. Ковров. На пленарному засіданні з доповідями виступили: заступник начальника Служби Автомобільних доріг в Одеської області С.В. Лещенко, президент Академії Енергетики України проф. Ю.Г. Ковальчук, заступник генерального директора ПрАТ «Укргідроенерго», герой України С.І. Поташник, проф. В.А. Арсірій, проф. В.М. Вировой, проф. А.В. Мішутін, проф. М.А. Саніцький, проф. А.В. Грішін, проф. А.В. Новський та інші доповідачі.
 
На конференції піднімалися питання, що стосуються проектування, будівництва та експлуатації гідротехнічних споруд та автомобільних доріг, в тому числі в складних умовах, а також проблем підвищення якості сучасних матеріалів для гідротехнічного і транспортного будівництва.
 
Всього в збірнику тез конференції зібрані доповіді 60 вчених з ОДАБА, Університету «Sjever», Технічного університету Молдови, Національного університету «Львівська Політехніка», Національного транспортного університету, Одеського національного морського університету, Криворізького національного університету, Луцького національного технічного університету, Національного університету водного господарства і природокористування, Харківського національного автодорожнього університету, Придніпровської державної академії будівництв і архітектури, Київського національного університету будівництва і архітектури. Також свої доповіді представили фахівці таких організацій і підприємств, як ДП «Одеський Облавтодор», ПрАТ «Укргідроенерго», ПІ «Укрпівдгіпроводхоз», КК «Київавтодор», Державного науково-дослідного інституту будівельних конструкцій, ТОВ «Уніпром», ПрАТ «Івано-Франківськцемент», ДП «Дорн», «Коррокоут- Україна », фірми Мареі, МЦ«Баухем».Вчені і виробничники обмінялися науково-технічною інформацією з проблем гідротехнічного і транспортного будівництва.