Участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Історія України» студента Інженерно-будівельного інституту

Щорічно викладачі кафедри українознавства системно підвищують рівень підготовки талановитих студентів через залучення їх до участі в наукових конференціях та олімпіадах.

Традиційно, найкращою формою, де яскраво виявляються гуманітарна підготовка та здатність молодих людей до нестандартних рішень, є гуманітарні олімпіади, проведення яких на високому рівні забезпечено відповідною кваліфікацією організаторів. Олімпіада виявляє не тільки гуманітарні здібності студента, але й його здатність до наполегливої систематичної роботи як індивідуальної , так і в команді.

Студент Інжерено-будівельного інституту Власов Сергій Вадимович взяв участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Історія України» для студентів всіх закладів вищої освіти України.

Олімпіада відбулася 27-29 березня 2019 р. на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Студент Власов Сергій яскраво продемонструвала свої знання історії України, здатність визначати соціально-культурні цінності та норми, створені в процесі розвитку суспільства, головні етапи розвитку історичної думки та її основні досягнення, інтуїцію та отримав сертифікат учасника і посів гідне місце серед учасників олімпіади!