З нагоди Дня будівельника відбулася зустріч будівельної спільноти «Актуальні питання будівельної галузі»

З нагоди Дня будівельника в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбулася зустріч будівельної спільноти «Актуальні питання будівельної галузі та відбудови України».

У заході взяли участь: Одеський міський голова Труханов Г.Л., керуючий справами апарату Одеської обласної ради Балан О.М., заступник голови Одеської районної державної адміністрації Одеської області Ілько О.В. та керівники і представники провідних будівельних компаній регіону.

Окрім вітальної частини, обговорили низку важливих галузевих питань.
У своїй промові Геннадій Труханов підкреслив, що в нашому місті працює потужний будівельний сектор. І навіть під час повномасштабного вторгнення Одеса - в п’ятірці лідерів розвитку будівельної галузі. Чималу роботу у цьому питанні відведено й діяльності провідного будівельного вишу України - Одеській державній академії будівництва та архітектури.
Мер Одеси наголосив, що наше головне завдання сьогодні - створювати красивий та комфортний міський простір, а відповідно для цього потрібна правильно організована професійна підготовка конкурентоспроможних кадрів. Відтак, міський голова акцентував увагу, що Одеська державна академія будівництва та архітектури робить все можливе, щоб підготувати найкращу молодь для сфери будівництва.

Також напередодні Дня будівельника Одеський міський голова привітав з професійним святом одеситів, які працюють у цій сфері, і вручив почесні міські нагороди.


Пролунали вітання від О.М. Балана, який також вручив почесні народи Одеської обласної ради.
Почесні нагороди Одеської районної державної адміністрації вручив О.В. Ілько.
Надалі ректор академії А.В. Ковров привітав учасників зустрічі та зробив доповідь про перспективу розвитку будівельної освіти у регіоні.
На завершенні зустрічі пролунала доповідь директора КП «Будова» Куцака М.В.