Всеукраїнський проект "Архітектор 2019"

Зображення Всеукраїнський проект "Архітектор 2019" 2018

Відкрито всеукраїнський проект «Архітектор 2019» з поїздкою переможців в Італію

12 листопада в Одеській державній академії будівництва і архітектури відбулося урочисте відкриття освітнього конкурсу «Архітектор 2019». Його реалізує благодійний Фонд Бориса Колєснікова для учнів українських профільних вузів з метою мотивувати талановиту молодь, дати їй можливість заявити про себе та свої проекти.

Приєднатися до конкурсу можуть всі студенти архітектурно-будівельних спеціальностей денної форми навчання і молоді фахівці від 17 до 25 років включно. Вони повинні подати заявку на участь в «Архітектор 2019», далі їх чекають три відбіркових етапи - письмове творче завдання; виконання клаузури на певну тематику (для архітектурних спеціальностей) і тестування з профільних предметів (для будівельних); презентація ідеї створення міського парку.

Експерти галузі визначать тридцять авторів найцікавіших архітектурно-будівельних рішень. У березні 2019 року вони відправляться в Мілан - місто з багатою архітектурою, де гармонійно поєднуються історія і сучасність, традиції і новаторство. Там студенти відвідають провідну профільну виставку Made Expo 2019, пройдуть майстер-класи, візьмуть участь в воркшопах і прослухають лекції. Також переможців проекту очікує архітектурний тур по Мілану, знайомство з кращими зразками світової архітектури і будівництва.

Реліз відкриття

Більше фото