Новини

Новини

15-17 травня 2018 року відбудеться Всеукраїнський фестиваль інновацій.

Міністерство освіти і науки проводить 15-17 травня 2018 року Всеукраїнський фестиваль інновацій.Мета заходу - популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

Новини

9 березня пройшов урочистий захід - конкурс Міс ОДАБА 2018.

Захід відбувся в клубі Atlantic, його відвідали студенти академії, адміністрація та викладачі. Всього в Міс ОДАБА 2018 взяло участь 10 конкурсанток, представниць з усіх інститутів та факультетів академії.

Новини

Отримай додаткові 20 балів до ЗНО при вступі до ОДАБА!

Відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України, Правил прийому до Одеської державної академії будівництва та архітектури в 2018 році, учасникам Олімпіад, які набрали не менше 90% балів у другому турі, нараховуються від 1 до 20 додаткових балів до одного з предметів сертифіката ЗНО при розрахунку конкурсного балу для вступу до академії на навчання.

Новини

Міжнародний форум «Енергоефективність у будівництві та ЖКГ» відбудеться 6-8 жовтня 2015 року в ОДАБА

Одеська державна академія будівництва і архітектури запрошує вас до участі в міжнародному форумі «Енергоефективність у будівництві та ЖКГ» який відбудеться 6-8 жовтня 2015 року в ОДАБА.

Новини

22 травня відбулася Студентська наукова конференція, присвячена 85-річчю Ліни Костенко та 390-річчю легендарної Марусі Чурай

 22 травня 2015 року  на кафедрі українознавства під керівництвом старших викладачів Старунової А. Л. та Думанської Л. Б. було проведено студентську наукову конференцію, присвячену 85-річчю Ліни Костенко та 390-річчю легендарної Марусі Чурай. 

Відвідування студентами академії ветеранів Великої Вітчизняної війни

Сьогодні, за ініціативи Студентської ради академії, студенти нашої академії відвідали і привітали 14 ветеранів Великої Вітчизняної війни. Ми висловили ветеранам наші слова подяки за їх подвиг в 1945 році і поклялися пам'ятати і шанувати цей великий подвиг!

Новини

29.04.15 в ОДАБА пройшла Спартакіада Беззаконня

29.04.15 в ОДАБА пройшла перша у своєму роді «Спартакіада Беззаконня», організована студентами ІСІ та Профкомом студентів ОДАБА Спартакіада свавілля включала нестандартні види спорту, смішні змагання, які мають на увазі участь всіх бажаючих, без спеціальної фізичної і спортивної підготовки.