Новини

Новини

14 квітня відбулась студентська наукова конференція «Рафаель Санті: життєвий та творчий шлях».

В читальному залі бібліотеки Одеської державної академії будівництва та архітектури відбулась студентська наукова конференція «Рафаель Санті: життєвий та творчий шлях». В конференції брали участь студенти Архітектурно-художнього факультету.

Новини

17 травня відбудеться пленарне засідання 74-ї Науково-технічної конференції

Пленарне засідання 74-ї Науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу ОДАБА відбудеться 17 травня (четвер) о 13-10 у аудиторії а-360. Запрошуються всі викладачі академії, аспіранти,здобувачі та всі бажаючі.

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі II Науково-практичної конференції

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі II Науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку будівельного комплексу м. Одеси», проведення якої передбачено 20-22 вересня 2018 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

11-13 квітня 2018 р в ОДАБА відбудеться міжнародна конференція «Структуроутворення, міцність та руйнування композиційних будівел

Надана Програма міжнародної конференції «Структуроутворення, міцність та руйнування композиційних будівельних матеріалів і конструкцій»

Новини

Erasmus+ Staff Week у Політехнічному інституті, м.Пожега (Хорватія)

У березні 2018 року у Політехнічному інституті у м.Пожега (Хорватія), факультет економіки, відбулася академічна мобільність (Teaching Staff Mobility), в рамках проекту Erasmus+ KA107 керівника відділу міжнародних зв'язків Пандас Анастасії Валеріївни та вченого секретаря ОДАБА Пущиної Наталії Валентинівни.

Новини

Оголошено конкурс на вакантні посади науково-педагогічних працівників академії.

Одеська академія будівництва та архітектури оголошує конкурс на заміщення вакантних з 01.09.2018 року посад  науково-педагогічних працівників академії. Строк подання заяв з дня опублікування оголошення до 30.04.2018 р. включно.