Запрошуюємо Вас взяти участь в роботі ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції «Будівництво в сейсмічних районах України»

Шановні колеги!

 

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Академія будівництва України, Конфедерація будівельників України, ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», Одеська державна академія будівництва та архітектури, Інститут геофізики ім.. С.І. Субботіна НАН України, Українська Асоціація сейсмостійкого будівництва, ТОВ «ЛІРА-САПР», ТОВ «Стікон» запрошують Вас взяти участь в роботі ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції «Будівництво в сейсмічних районах України» за участі закордонних фахівців, проведення якої заплановано на 10-14 вересня 2018 р.

 

На конференції передбачено обговорення проблем проектування, будівництва та реконструкції будівель та споруд в сейсмічних районах України та інших країнах СНД на досвіді використання ДБН В.1.1-12:2014 «Будівництво в сейсмічних районах України» та ДСТУ-Н Б EN 1998-1:2010 «ЄВРОКОД 8. Проектування сейсмостійких конструкцій. Частина 1. Загальні правила, сейсмічні дії, правила щодо споруд» (EN 1998-1:2004, IDT).

 

Для участі в конференції запрошуються наукові працівники, проектувальники, будівельники та інші фахівці, що мають досвід роботи за тематикою конференції, а також представники органів місцевого самоврядування та інші зацікавлені особи.

 

Заявка на участь у конференції2-е інф_повідомлення НДІБК-ОДАБА