Відбувся святковий концерт на честь дня Інженерно-будівельного інституту

Зображення Відбувся святковий концерт на честь дня Інженерно-будівельного інституту 2014
84 - це тільки початок: святковим концертом відзначили
день Інженерно-будівельного інституту
Якщо головними ознаками будь-якого свята вважається безліч гостей, накриті столи, музика і танці, то 11 грудня 2014 в Одеській державній академії будівництва та архітектури, теж не стало винятком, тут святкували 84 річницю дня народження інженерно-будівельного інституту.

В актовому залі о 14:30 стартував святковий концерт, присвячений цій події. Вітальне слово виголосив тимчасово виконуючий обов'язки ректора професор Карпюк В.М.

Він привітав усіх гостей з днем ​​народження інституту, побажав студентам успішно здати майбутню сесію, викладачам і співробітникам творчих успіхів, здоров'я і процвітання інституту.
Незважаючи на модульну і залікову тиждень на заході були присутні практично всі викладачі та співробітники інституту, а також студенти, всіх курсів.
Право відкриття концерту, ведучими якого були викладачі Лілія Анатоліївна Шевчук та Ігор Миколайович Бабин і студенти Андрій Івахвенко і Наталя Небжіцкая, надалося тріо з солісткою Олександрою Бассараб з піснею англійською мовою.
Далі виступив з привітаннями та побажаннями колективу директор інституту професор Костюк А.І. Також він вручив грамоти студентам за відмінне навчання, за спортивні досягнення та творчу діяльність в житті інституту.
Привітати інженерно-будівельний інститут поспішив і його випускник Бараболя В.Г.
«Я пов'язаний з факультетом ПГС з тих пір, коли він ще був славний Оісі, тому по праву вважаю сьогоднішнє свято і своїм теж. Факультет ПГС, а нині інженерний інститут - потужний і сильний, і я пишаюся, що є його частиною ». Після урочистої частини несподіваним і не менш ефектним виявився флеш-моб, в якому взяло участь більше 40 студентів.
Команда КВН інституту порадувала глядачів своїми жартами. А також інститут привітала збірна команда КВН «Набрід друзів СОЛЯНКА». Сміх змінився побожним увагою. Чудова музика і пісня сюрприз у виконанні Віри Танасейчук подарована директору інституту супроводжувалася відео презентацією, підготовленої студентами інституту про багатогранне нашого директора.
Фокусник Ромашов Сергій представив свою нову програму. Неабиякі його здатності воістину заслуговують захоплення з нашого боку і заздрості з боку всіх циркових і театральних інститутів. Куди він міг би вчинити, але не поступив, віддавши перевагу гризти граніт науки в стінах нашого ІСІ.

Концерт супроводжувався сюрпризами, конкурсами та призами. Конкурс між викладачами і студентами показав, що студентам є ще чому повчитися у викладачів.
Одним із сюрпризів стала пісня «заступник декана Постернак посміхніться» у виконанні Тетяни Іванової. Також не забули про батьків і нашу Україну, на ці тематики прозвучали пісні у виконанні Тетяни Ліжанской.
Зал був у захваті від жартівливого розіграшу заступник директора Дмитрієвої Н.В., в якому брали участь всі присутні в залі на чолі з Нахмуровим А.Н.

Запалили і наші танцюристи, показавши і сучасний контемп зі складними підтримок і танець у стилі хіп-хоп, даб-степ і тектонік, а також - пустотливий циганський.
Завдяки зачаровує хореографічній постановці асистента кафедри залізобетонних і кам'яних конструкцій Раєцький Е.А. молоді люди ще раз довели, який прекрасний класичний вальс, особливо у виконанні воістину талановитих наших студентів Миколи Сергієнко та Олексія Зальцмана і аспіранток кафедри технології будівельного виробництва Лілії Шевчук і Анни Дудник.
Фурор свята справив показ мод, де наші красиві дівчата інституту показали, як виглядає сучасна жінка будівельник, ну і особливо кутюр'є.
Завершальним акордом стала фінальна пісня і солодкий стіл для всіх присутніх гостей. Варто було тільки поглянути на столи, які просто ломилися від різноманітних кексів, тістечок, цукерок ... І все власноруч виготовлене руками Ніни Вікторівни і Лілії Анатоліївни!
Захід пройшов в теплій, дружній обстановці. Глядачі голосно аплодували після кожного виступу. Викладачі залишилися задоволені побаченим і дякували своїм підопічним за добрі слова. Видатні здібності студентів, задіяних в концерті, зазначив і Карпюк В.М.
Хочеться сподіватися, що подібні заходи будуть проводитися якомога частіше, а число учасників збільшиться!

Н.Дмітріева