«СУШКА» в ОДАБА відбудеться 7 грудня

Зображення «СУШКА» в ОДАБА відбудеться 7 грудня 2012
7 грудня 2012 року в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбудеться унікальна Фотоакція «СУШКА» для майбутніх архітекторів, художників, будівельників, інженерів і економістів!

 

«СУШКА» - це свого роду фотовиставка, що об'єднує фотографів самого різного рівня - любителів і професіоналів, новачків та досвідчених профі.

 

Проект придуманий і вперше реалізований в Санкт-Петербурзі Кеззінім Андрієм і Луветау Ольгою при активній підтримці Академії Фотографії.

 

Після цього подібна акція була проведена вже в 70 містах Росії, а також за кордоном: у Великобританії (Лондоні), Австралії (Сіднеї), Іспанії (Мурсії), Україні (Києві і Одесі) і Білорусії (Мінську). За найбільш приблизними підрахунками «Сушка» вже відвідало більше 40 000 чоловік. З кожним днем ​​«СУШКА» відкриває нові і нові горизонти, міста і країни.

 

Суть акції полягає в тому, що будь-який учасник може повісити свої роботи на мотузки за допомогою звичайних прищіпок. А у відповідь ЗАБРАТИ будь-яку вподобану фото-роботу.

 

Свої фотографії необхідно заздалегідь принести в Профком студентів ОДАБА, при бажанні їх можна підписати, залишити на звороті координати для зв'язку або будь-яке послання її майбутньому обладателю.Готовьте свої кращі шедеври, запасайтеся прищіпками і ласкаво просимо на «Сушка»!