19 травня відбудеться «День Європи – 2012»

Зображення 19 травня відбудеться «День Європи – 2012»   2012
На виконання Указу Президента України від 19 квітня 2003 року № 339/2003 «Про День Європи», доводимо до відома студентів та викладачів Одеської державної академії будівництва та архітектури, що 19 травня поточного року заплановано святкування Дня Європи в місті Одесі.

Головною подією цього року стане виставка-ярмарок «День Європи – 2012». Під час святкування функціонуватиме «європейське містечко», буде проведено тематичний концерт, презентацію національних європейських кухонь, працюватиме «школа європейських мов», «школа європейських танців» тощо.

Головною метою святкування Дня Європи є поширення ідеї ідентичності європейської культури, історії та ознайомлення громадськості з ідеєю європейської єдності та інтеграції, а також із загальними засадами функціонування Європейського Союзу.

Виставка-ярмарок «День Європи – 2012» відбудеться 19 травня, у суботу з 11ºº години до кінця дня. Місце проведення: Міський сад, який знаходиться на вулиці Дерибасівській навпроти Грецької площі. Всі бажаючі можуть відвідати виставку-ярмарок.